Tel: 043 / 256 100    GSM: 098 239 587

PočetnaSpušteni stropovi


Izrada spuštenih stropova

Spušteni stropovi

Spušteni stropovi izrađeni od Knauf sistema idealno su rješenje, kako za moderno uređene prostore, tako i za adaptaciju starijih devastiranih prostora i interijera.

Mogućnosti kreativnog oblikovanja su gotovo beskonačne. Gipsani elementi postavljaju se prema vašim individualnim zahtjevima i možemo ih postaviti uz brojne varijacije. Tako savršeno oblikovan spušteni strop postat će uskoro središte pozornosti u vašem stanu, uredu, restoranu, hotelu ili bilo kojem drugom objektu.

Spušteni stropoviOsim što je dobra vatrozaštita, zvučna izolacija i toplinska izolacija, velika prednost ovakvog spuštenog stropa je što osigurava i smještaj ventilacije, rasvjete, zvučnika, vatrodojavnih uređaja i sl., te se vrlo brzo postavlja i kasnije lako liči. Bitno je napomenuti da na protupožarne stropove dajemo i protupožarni certifikat.

Također, u mogućnosti smo za vas postaviti i modularne spuštene stropove “AMF”, “Armstrong”, “OWA” i dr. raznih dimenzija u antimikrobskoj i protugljivičnoj obradi (higijenske ploče) idealne za ordinacije, ljekarne, laboratorije i sl. 

KNAUF rješenja za Vaš dom ili poslovni prostor